Zes Interactievaardigheden Training

Dompel jezelf onder in de wereld van effectieve interactie met de “Zes Interactievaardigheden” training bij The GROW Academy! Speciaal ontworpen voor professionals in de kinderopvang die hun interactievaardigheden willen aanscherpen om hoogwaardige en effectieve zorg aan jonge kinderen te bieden. Hier is wat je kunt verwachten en hoe het jou en je organisatie ten goede zal komen:

Verbeter je Interactievaardigheden

Onze training concentreert zich op de zes kerninteractievaardigheden die essentieel zijn voor de omgang met jonge kinderen. Je zult leren hoe je deze vaardigheden kunt verbeteren en toepassen in de dagelijkse zorgpraktijk.

Verhoog de Kwaliteit van Zorg

Door het versterken van je interactievaardigheden kun je de kwaliteit van de zorg die je aanbiedt aanzienlijk verbeteren. Dit resulteert in een positieve impact op de ontwikkeling en het welzijn van kinderen.

Certificaat van Erkenning

Na afronding van de training ontvang je een waardevol certificaat dat jouw expertise in de zes interactievaardigheden bevestigt. Dit is niet alleen een teken van jouw toewijding, maar ook een manier om je organisatie te onderscheiden in de kinderopvangsector.

Wat je kunt verwachten van de training:

Met onze “Zes Interactievaardigheden” training zet je de eerste stap op weg naar geweldige en liefdevolle zorg voor de allerkleinsten.

Interactievaardigheden naar een Nieuw Niveau

Onze training gaat dieper in op de zes kerninteractievaardigheden die cruciaal zijn voor het omgaan met kinderen. Je zult leren hoe je deze vaardigheden kunt verbeteren en verfijnen, waardoor je de kinderen om je heen echt kunt betrekken en begrijpen.

Verbeterde Zorgkwaliteit

Door de verbetering van je interactievaardigheden kun je de zorg die je biedt aanzienlijk verbeteren. Dit betekent dat je in staat zult zijn om de ontwikkeling en het welzijn van kinderen positief te beïnvloeden.

Concreet Toepasbare Kennis

De training voorziet je van praktische, direct toepasbare kennis. Dit betekent dat je de geleerde vaardigheden meteen in de praktijk kunt brengen, en met vertrouwen kunt werken met de kinderen.

Certificaat van Bekwaamheid

Na afronding van de training ontvang je een gewaardeerd certificaat dat aantoont dat je een expert bent in de zes interactievaardigheden. Dit certificaat is een zichtbaar bewijs van je groei als professional.

Wanneer kan ik starten?

 

  • Je hebt een diploma pedagogisch werk op mbo 3 niveau of vergelijkbaar.
  • Je hebt een werkplek in de kinderopvang, een peuterspeelzaal of in een voorschool waar gewerkt wordt met kinderen van 2-4 jaar.
  • Je bent in de gelegenheid om daar je praktijkopdrachten uit te voeren en werkplek coaching te ontvangen.

 

Bekijk hier meer van onze trainingen

VVE Piramide Training

 Deze geavanceerde training is bedoeld voor professionals in de kinderopvang die hun deskundigheid in Vroeg- en Voorschoolse Educatie (VVE) naar het hoogste niveau willen tillen.

Zuidoost Academy

Bij de Zuidoost Academy draait alles om het ontdekken, koesteren en ondersteunen van lokaal talent in het werken met de jeugd.

VVE Basis Training

Deze training biedt organisaties de kans om hun medewerkers te voorzien van de essentiële kennis en vaardigheden die nodig zijn voor het effectief implementeren van Vroeg- en Voorschoolse Educatie.

Dit E-book biedt een schat aan theorieën, hands-on tips en oefeningen om je referentiekader in het voeren van gesprekken met ouders te trainen. Het helpt je te ontdekken wat deze gesprekken met je doen, waarom ze bepaalde reacties oproepen en hoe je daar effectief mee om kunt gaan.

Met Verbonden in Groei willen we pedagogische medewerkers de tools geven om met vertrouwen en empathie oudergesprekken te voeren. Door een beter begrip van je eigen reacties en die van anderen, kun je een positieve en constructieve dialoog aangaan. Dit draagt bij aan een sterkere samenwerking tussen pedagogisch medewerkers en ouders, wat uiteindelijk ten goede komt aan de ontwikkeling van de kinderen.

Schrijf je nu in voor de GROW Mailing

De GROW Mailing is jouw toegangspoort tot inspirerende verhalen, waardevolle inzichten en boeiende kennis die je zullen helpen bij je persoonlijke groei, of je nu een ouder, student, professional of gewoon iemand bent die geïnteresseerd is in het creëren van kansen voor de jeugd.

Net zoals onze Academy een tuin is waarin zaadjes van kennis en mogelijkheden worden geplant, zien we de GROW Mailing als een manier om die zaadjes te verspreiden, zodat we samen kunnen bijdragen aan positieve opvoedkansen voor de jeugd.